Toadwater

Toadwater Inn => Purple Haze's Modern Tavern => Topic started by: Travis on October 26, 2011, 07:23:18 am



Title: Toadwater 2 Bugs
Post by: Travis on October 26, 2011, 07:23:18 am
Please post here any bugs you discover or problems you may be experiencing.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: SagaofIlthire on October 26, 2011, 07:29:22 am
The Royal Rhodes statue shows up in the item shop with a price of 1, but then, when trying to purchase it says that it can only be bought with Toadkens, leading me to believe that it shouldn't be there at all.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Travis on October 26, 2011, 07:32:26 am
The Royal Rhodes statue shows up in the item shop with a price of 1, but then, when trying to purchase it says that it can only be bought with Toadkens, leading me to believe that it shouldn't be there at all.

Fixed, I didn't think about that.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Shoebox on October 26, 2011, 08:58:56 pm
Radish bug from prior thread is still happening. To reproduce it follow these steps:

Have N radishes in your inventory
Transfer N-X (where X>0) radishes to your radish bag
Watch the radishes in your inventory drop to 0, but only N-X radishes enter your radish bag.
Grit Teeth in frustration


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Mythic on October 27, 2011, 02:53:10 am
I'm still getting a lot of dropped worker jobs, but all of them are at 100% done, so as soon as I put a worker back on it it gets finished.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: NewSpider on October 28, 2011, 04:25:40 pm
I was taking some screenshots for the wiki on a new char and discovered that it won't let me plant balsam fir seeds because I have no gold.

Seems like the tax is being applied to all trees which it should be!


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Shoebox on October 28, 2011, 04:29:03 pm
"should not be" you mean?


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: OGazentner on October 28, 2011, 05:07:28 pm
Since the gold owed section of the tree page lists the lower trees as owing negative gold I assume it is charging taxes on them.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: SagaofIlthire on October 28, 2011, 05:34:37 pm
I just tested this with balsam fir trees. I can confirm that it is charging the tax on them


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Shoebox on October 28, 2011, 05:38:53 pm
When I try to plant Sitka Spruce seeds in my field of vision I get "Array" in yellow text & no planting.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Travis on October 28, 2011, 05:39:40 pm
I was taking some screenshots for the wiki on a new char and discovered that it won't let me plant balsam fir seeds because I have no gold.

Seems like the tax is being applied to all trees which it should be!

Very sorry about this everyone.  I fixed this.

When I try to plant Sitka Spruce seeds in my field of vision I get "Array" in yellow text & no planting.

Sorry, I was testing where my code went wrong.  That was only up for a few seconds.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Shoebox on October 28, 2011, 05:42:09 pm
No worries, thanks for the quick fix.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Shoebox on October 28, 2011, 08:12:59 pm
Using the Hammer Bro Mallet I find that any fence sandwiched between 2 others doesn't actually get built. Specifically, I am making a 3-deep fence, and when I hammer the middle of the 3, the fence simply disappears, though I get the confirming message that I finished a fence.

EDIT: Also - when I put the Hammer Bro Mallet into my hoard (when it was at L29) it didn't go in as a single unit, instead it went in as 29 separate mallets (which stacked, thankfully). I removed one, it read as having power of 99,999 (I think?) and a sale value of 9.99. To finish testing it I tried it out on a fence and it acted as you would expect, finished the fence in one blow, and disappeared out of my inventory.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Dabz on October 30, 2011, 01:54:02 pm
Good Morning Everyone. I hope you all are having a great day so far. Its morning here atleast. Good day to the rest of you who have already had your morning.
I thought I would bring this little topic up.

My radish buffs do not show up in the "Buffs/Edicts" window. I am still able to hold the cursor over the info center section and get a popup of the buff, but I thought since we have the buff window it would be nice to glance there and see our times left on the buffs.

Thank you.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Mayer on October 31, 2011, 12:05:05 am
Not a bug, but would it be possible to get gates and fence repairs to give you a "cant do this" message when a worker is equipped instead of assigning the worker to the fence?


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: [GEH!?!!]lazyguy on October 31, 2011, 03:46:23 am
When you assign a worker to water with compost worms, you lose the worms.

...don't ask...


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Shoebox on November 03, 2011, 08:15:45 pm
Trying to buy a Royal Rhodes statue from Toadken store gets me this:

There was an error processing the request..


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: kowezi on November 03, 2011, 08:20:30 pm
Trying to buy a Royal Rhodes statue from Toadken store gets me this:

There was an error processing the request..

Same message with Quartz knife


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Travis on November 04, 2011, 12:54:30 am
Same message with Quartz knife
Trying to buy a Royal Rhodes statue from Toadken store gets me this:

There was an error processing the request..

Repaired the toadken store.  Sorry about that.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Boots with the fur on November 09, 2011, 04:43:14 pm
Still having a worker issue.  They were cutting down fences, and seemed to have quit on about half of them at 100%


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: OGazentner on November 09, 2011, 05:59:12 pm
Sometimes when I click on certain pages it redirects my browser to a random spam page. It just did it after clicking on the Toadchievements button. Took me to grooveswish.com


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Lackey Twisti on November 09, 2011, 08:58:49 pm
You have spyware/malware/a virus.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Shoebox on November 09, 2011, 10:08:13 pm
Any word on Radish basket and/or Hammer Bro bugs? I can re-report if that would be useful.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: [GEH!?!!]lazyguy on November 10, 2011, 04:20:25 am
Still having a worker issue.  They were cutting down fences, and seemed to have quit on about half of them at 100%


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: TheLuaan on November 12, 2011, 09:49:56 am
Gold Radishes placed into a radish basket go down to 1 gold value.  :(

Considering they automatically go there, that makes me sad.

Oh, is that a bug? I kind of automatically assumed this was a change for TW2 :D


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Dabz on November 12, 2011, 02:37:39 pm
Ok this is wierd. I had 10 Gold radishes in my radish bag. I took one out and put it in inventory to eat, but noticed there were two in my inventory so i was like oh crap lol didn't see i already had one in inventory so I put it back in my bag and when I put the 1 back into my radish bag both left my inventory, but it only showed the same 10 in my bag, but when I put one back into inventory now it shows only 8 left in my bag and 1 in my inventory. Which I promptly ate before it could dissapear. :)

Just a simple story of a missing Gold Radish.  Thank you


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Dabz on November 12, 2011, 02:56:54 pm
Also all of the taps on my Personal Island of London have dissapeared.  ???


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: OGazentner on November 12, 2011, 05:53:53 pm
A lot of times when I'm walking at top speed my staff will randomly be deselected and my dwarf will try to dig. This has been happening since I started playing TW2.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: TheLuaan on November 12, 2011, 07:54:27 pm
Well, since they automatically go there off the bat... it makes it counterproductive to use a radish basket if you're trying to make gold...  If it's intentional that it lowers the sell price to 1, then it should do the same for when it just goes to your inventory.

Sure, I just had a radish basket long before I had radishes so I didn't know :D


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: OGazentner on November 13, 2011, 12:58:14 am
Recently when I've been setting my workers they will instantly finish a job. They have done this with trees and fertilizer so far and it seems pretty random when it happens.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Lackey Twisti on November 13, 2011, 01:16:02 am
That has always happened since workers were added. I don't imagine it'll be fixed any time soon.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: OGazentner on November 13, 2011, 01:23:58 am
Damn, I was hoping to try and figure out what caused it and have super workers but I guess I will give up my search then.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: WarrenX on November 22, 2011, 12:03:57 pm
http://i914.photobucket.com/albums/ac347/WarrenX148/Untitled-4.png

I think something's up with the update timer.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Mayer on November 22, 2011, 03:49:07 pm
with nothing selected, clicking on the dead flower patch outside toadees house gives the washing strawberry sound


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: WarrenX on November 22, 2011, 11:58:03 pm
Also today, I noticed that my hired workers disappeared quite prematurely - I hired them yesterday for several days worth of real time and they are already gone?

- Edit - Found yet another bug while using my sapsuckers today.  Sap acquired from walking over trees is +5 or better sap, but all sap acquired from the sapsucker has no strength?  Really disappointing


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: OGazentner on November 23, 2011, 02:55:04 am
Yeah the sap bug is a huge pain in the ass. Now I have to walk over all my trees.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Travis on November 23, 2011, 06:51:13 am
- Edit - Found yet another bug while using my sapsuckers today.  Sap acquired from walking over trees is +5 or better sap, but all sap acquired from the sapsucker has no strength?  Really disappointing

I'll fix that in mourning, sorry about that.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: OGazentner on November 23, 2011, 07:39:56 am
I'll fix that in mourning, sorry about that.

You are mourning? Sorry for your loss.  :P


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Travis on November 24, 2011, 03:31:06 am
Yeah the sap bug is a huge pain in the ass. Now I have to walk over all my trees.
Also today, I noticed that my hired workers disappeared quite prematurely - I hired them yesterday for several days worth of real time and they are already gone?

- Edit - Found yet another bug while using my sapsuckers today.  Sap acquired from walking over trees is +5 or better sap, but all sap acquired from the sapsucker has no strength?  Really disappointing

Fixed it, thanks for waiting for me to get out of mourning.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: WarrenX on November 25, 2011, 12:02:58 pm
Planting strawberries with seeds gives 24 exp while planting with runners only gives 10?  Silly to note this for sure since it's so minor, but the edict putting everything like that in plain sight made it hard to miss; I figured I'd mention it.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Travis on November 25, 2011, 06:12:34 pm
Planting strawberries with seeds gives 24 exp while planting with runners only gives 10?  Silly to note this for sure since it's so minor, but the edict putting everything like that in plain sight made it hard to miss; I figured I'd mention it.

All newly picked strawberry runners should give 24 exp.  To check, hover over them and they should display 2.4.  Let me know if they aren't.

Note:  The new strawberry runners will not stack with the old ones.  Use the old ones, then sell any remaining ones.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: TheLuaan on November 25, 2011, 09:40:13 pm
When finishing scutching a field, the log message always says "Crop Yield: 1 Raw Fibers, XX Seeds" instead of the actual fiber yield.

EDIT: Actually, it seems to be dependent on something, it varies between 0-2 for me, but it's not the actual number of fibers I get in any case.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Epic on November 26, 2011, 12:46:59 pm
not sure if it's a bug or not but the first quest is asking for level 25 Sycamore wood :(


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: TheLuaan on November 26, 2011, 12:48:56 pm
not sure if it's a bug or not but the first quest is asking for level 25 Sycamore wood :(

That should be a bug - it should only need Quaking Aspen (and ask for), which is quite a bit more reachable at this point :))


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Dabz on November 26, 2011, 04:27:20 pm
well crap  im trying to play the game but i got this pop up and id swear it says holhk and it wont go away   imnat work using teamviewer and dont know what the heck to do   we gotta figure out a better font system or someshiz 

going to close the app and try to figure out how to post a pic   i just want u all to know im not macroing  i just cant get rid of the pop up

Ok now I've saved a screenshot, put that into dropbox, created a public link, saved that to clipboard, opened safari and now here is the link.  Hopefully this works.  I gotta get back to work. Ugh.

(http://db.tt/zEl5FAQR)

Apparently had to capitoliza or change o to 0.


Hope someone can help, but I can't get to the popup anytime soon anyway.



Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: NewSpider on November 26, 2011, 05:00:32 pm
most likely that is the number 0, not the letter o


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Lackey Twisti on November 26, 2011, 06:14:56 pm
The letter o should automatically be transformed into the number 0 so it doesn't matter which one you type. It seems Dabz figured out how to answer it, because it's gone now. No idea why that answer wouldn't work, it seems like it's fine.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: WarrenX on November 26, 2011, 06:32:48 pm
I don't know if this is intentional or not, but when opening the sell window, the window opens even if you have actions queued.  This is not the case with the buy window, as it costs an action to open it and thus you must wait to clear your queue.  It'd be nice if opening either window took no "action" to perform (I understand needing an action for a purchase)


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Travis on November 26, 2011, 06:35:32 pm
not sure if it's a bug or not but the first quest is asking for level 25 Sycamore wood :(

Fixed that, sorry about that.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: TheLuaan on November 26, 2011, 06:52:22 pm
I don't know if this is intentional or not, but when opening the sell window, the window opens even if you have actions queued.  This is not the case with the buy window, as it costs an action to open it and thus you must wait to clear your queue.  It'd be nice if opening either window took no "action" to perform (I understand needing an action for a purchase)

I don't think that's possible - the buy window actually downloads a list of items, ie. it is an action. The sell window only shows your current inventory - you can see that quite clearly whenever an action happens on the background, the sell window reflects those changes as well.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: WarrenX on November 26, 2011, 06:56:02 pm
I hadn't thought of that, that's a good point.  It would be nice to have but of course not necessary, especially if it's difficult to do.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: OGazentner on November 27, 2011, 06:14:40 am
When finishing scutching a field, the log message always says "Crop Yield: 1 Raw Fibers, XX Seeds" instead of the actual fiber yield.

EDIT: Actually, it seems to be dependent on something, it varies between 0-2 for me, but it's not the actual number of fibers I get in any case.

Something has changed but it still isn't correct.

6:13:40 am OGazentner finished breaking & scutching a field of Retted Hemp (Crop Yield: 7.096 Raw Fibers, 59 Seeds) (+ Thirst Surge Bonus!)

It also gives about 5xp per field. Somehow that seems a little low.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: NewSpider on November 27, 2011, 08:52:40 am
The bulk of the textile XP comes from working with the fibers, it always has.

Textile skills won't start shooting up for a long time...


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Epic on November 27, 2011, 11:20:36 am
Fixed that, sorry about that.

Sweet, Thanks!


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Dabz on November 27, 2011, 02:11:49 pm
I was just now able to verify for certain what the problem is with the popup situation I was having. It is NOT changing letter o to number 0. I just made sure that it had nothing to do with the caps. If it is an 0 you have to put in the number. The letter o will not work capitalized or not. I purposely tried the different alternatives before putting in the number so as to help debug this for you. Hope its been of some help. Here is my log to show proof.

have a great day.
Tommy


Dabz's Log
2:06:38 pm   Dabz proved someone was at the computer by answering an Annoying PopUp! (2.65 Minutes!)   
2:06:38 pm   John Siracusa chopped down a Sugar Pine tree for Dabz, getting 3 pieces of wood and 8 Seeds (Max Yield: 93.1%) (Starting Odds: 163.71%)   
2:06:38 pm   Steve Jobs chopped down a Sugar Pine tree for Dabz, getting 3 pieces of wood and 8 Seeds (Max Yield: 93.47%) (Starting Odds: 164.34%)   
2:06:38 pm   Tim Cook chopped down a Sugar Pine tree for Dabz, getting 3 pieces of wood and 8 Seeds (Max Yield: 92.78%) (Starting Odds: 163.09%)   
2:06:01 pm   Dabz incorrectly answered a popup. (OCKC2)   
2:04:34 pm   Dabz incorrectly answered a popup. (oCKC2)   
2:04:15 pm   Dabz incorrectly answered a popup. (ockc2)   
2:03:59 pm    OUCH!! Dabz got an annoying popup assinging slaves, err... workers.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Lackey Twisti on November 27, 2011, 02:22:37 pm
My bad, it should be fixed now. Thank you for your details bug report.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: OGazentner on November 28, 2011, 08:21:58 am
What happened to everyone's idol list in their profile? Mine only shows lvl 11, 12, and 13 even though I have lvl 1-14 idols and other people's shows no idols at all.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: TheLuaan on November 28, 2011, 01:34:40 pm
What happened to everyone's idol list in their profile? Mine only shows lvl 11, 12, and 13 even though I have lvl 1-14 idols and other people's shows no idols at all.

It seems the power of idols was reset or something - most of the idols on the tree lord page have way too low power (there used to be 60-80, now there's less than 10).


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: kowezi on November 28, 2011, 03:17:41 pm
   
2:03:59 pm    OUCH!! Dabz got an annoying popup assinging slaves, err... workers.

Anyone else notice the spelling?


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Dabz on November 28, 2011, 03:53:32 pm
Lol good call.  Didn't realize the server could hear me singing.  ;)


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: OGazentner on November 29, 2011, 04:47:34 am
Not really a bug but I just noticed the weather panel and buff panel are both listed as ctrl-U in the client and ctrl-U actually brings up the buffs panel.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: WarrenX on December 02, 2011, 04:38:14 am
I attempted to get help today digging up dried poo from a blown up outhouse.  The game seemed to record all the digging being performed, but an odd thing happened: Both players were getting an amount of poo at [shovel power] per action, but the pile was not decreasing at the rate of both players shovel power every action.  Instead, the pile disappeared when the player with the stronger shovel finished digging up the poo, and all of a sudden a giant hole appeared. 

I am realizing that I'm not describing this very well, so let's just say that out of the 2000 pieces of poo dug up, both players received around 3400 total poo, where the extra 1400 units of phantom poo should have been actually digging a hole.  Hopefully that makes some sort of sense, PM me in IRC if it doesn't and I'll try to explain better.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Durzo on December 02, 2011, 04:42:10 am
IIRC, that bug was around back in the day as well. 

Note to WarrenX, never try to get help with a friend on chopping down someone elses fence. 


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: WarrenX on December 03, 2011, 02:51:10 am
Hahaha, yeah I could see that being an issue


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Epic on December 27, 2011, 01:18:16 pm
I lost 4 hammer bro mallets to fencing that just disappeared when hit with the mallet


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Dabz on January 13, 2012, 12:32:13 pm
When collecting poo from statues. The gr buff to only get seeds above level 10 doesn't work. You still collect lower level seeds.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Travis on January 13, 2012, 07:55:43 pm
When collecting poo from statues. The gr buff to only get seeds above level 10 doesn't work. You still collect lower level seeds.

It's set up that it takes a squirrel milk buff to only get level 10 seeds and higher.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Dabz on January 15, 2012, 09:13:51 pm
It's set up that it takes a squirrel milk buff to only get level 10 seeds and higher.

This is a change from the wiki information. Is this also a new change, because before the new level 20 seed rule I had done both to just get ebp and no seeds. This seems better that way if you don't want seeds, or want more ebp then you would be able to double buff and only get the ebp, or single buff to get above 50% level seed allowed or get any seeds and minimum ebp.

Thanks.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Mayer on January 23, 2012, 04:45:00 pm
Not sure if its a bug or not, but while being punished for afk infraction, management exp still continues to climb


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Travis on January 23, 2012, 05:00:46 pm
Not sure if its a bug or not, but while being punished for afk infraction, management exp still continues to climb

Kinda a bug.  I wasn't able to get the new exp system to work with the worker code, so for now it will stay that way.  Thanks for noticing though.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Mordacai on March 30, 2012, 09:56:16 pm
Not sure if this is really a bug but it's slightly annoying, inconvenient and surely unintended.

When I have the chat open in the client, I can't do anything except switch items until I type and enter something. Although I heard there was an alternative way to access the #toadwater chat. Was that the fix for this ?


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Childish Gambino allegedly on March 30, 2012, 10:01:46 pm
Just click the main toadwater window and it will let you go about playing as normal. What happens is that the main window loses focus when you go to type something. Also, there are numerous alternate ways to access it. The simplest one would be to go to http://www.toadwater.com/TWeb/Chat.php and just leave that window open and talk to people through that, or you can always use a real IRC desktop program such as mIRC. If you need help setting that up, there are many tutorials online and you can always talk to one of the vets in the toadwater channel and we would be more than happy to help you set it up.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Travis on March 30, 2012, 10:05:41 pm
You should be able to press enter, with nothing typed to change back to the game.

I like what Childish Gambiono said, it's alot better to use the mibbit client if you can.  The chat in the game is just a helpful thing, not really meant to be used a ton.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Childish Gambino allegedly on March 30, 2012, 10:22:24 pm
One of my favorite features of the new client :P

At the very least I like to have both the in-game and mibbit chat open, that way I can use the mibbit one for PMs and to view all the stuff that has been said, and the in-game one just to see if anyone is actually talking  ;)


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Mayer on July 14, 2012, 05:10:08 am
when you assign a worker to a fence , as the fence gets smaller its the only sand in the background not the nice new grass.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: LawEnforcement on December 05, 2012, 06:04:21 pm
so i think there is a bug either in the fencing or hammer bro mallets. ive used the mallets and sometimes the fence once clicked on says it builds the fence but the fence doesnt appear and i have to put another down and rebuild it


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Lackey Twisti on December 06, 2012, 11:56:42 am
Have those fences been sitting on the ground for a long time ?


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Gloop on December 07, 2012, 11:17:58 pm
My edict notification popups give the wrong day:

"A 24 hour edict of humidity will be starting on Friday at the hour of 21 + 1 GMT"

It said Friday on the last edict too and it really started on Saturday.

Thanks


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Ex on December 08, 2012, 12:15:29 am
i started both of the edicts on friday, when you start one it begins 24 hours after you pay for it


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Gloop on December 08, 2012, 11:40:00 am
Do other people think of the 'start' of an edict as being when it's paid for? For me it seems that the start of an edict is when the effects kick in.


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: LawEnforcement on December 08, 2012, 02:44:19 pm
Have those fences been sitting on the ground for a long time ?

No they were instantly put down and built with the hammer bro mallets. And some just disappeared and i had to replace and rebuild and they worked  afterwards


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Aimee on January 04, 2013, 05:50:55 pm
hey I very excitedly bought a seed bag, put it on the ground and pooed on it and now I can't pick it up?  What am I doing wrong?


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Mayer on January 04, 2013, 05:52:26 pm
you need to use golves.  if you need some, jump on chat or pm me


Title: Re: Toadwater 2 Bugs
Post by: Aimee on January 04, 2013, 05:53:49 pm
Thanks mayer.  I went and read the guide (oh gasp!) and saw that.  i have a pair I can use.  Thanks for the offer.

I need to read before I whine. lol