TOADWATER IS DEAD! LONG LIVE TOADWATER!
Toadwater Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 22, 2019, 05:57:47 am
Home Login Register
News: Mopsi whittled 2 Grade 31 Plank   (Odds: 100%)  (Thirst: 137.00)

Toadwater  |  Toad Server Cage  |  General Support  |  Topic: bug report-auction freeze 0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Pages: [1] Print
Author Topic: bug report-auction freeze  (Read 1936 times)
buddha miner-area 51 garden builder
Centivelian
----------
*

Karma: 102
Offline Offline

Posts: 955


WWW
« on: June 15, 2005, 02:14:36 pm »

I tried to update a auction bid, first item bid went through, second bid it went to auction bid success annoucement page and but nothing else happen other then blank box and it went back to main auction page. Tried it twice. same thing happen.
This problem seems to be selective only exsample happening with one item i.e birdhouses but when I bid on mallet no problems.
« Last Edit: June 15, 2005, 02:33:30 pm by jdr » Logged
Matt Siegman
über programmer
Apprentice
----------
********

Karma: 12
Offline Offline

Posts: 5024


C++ ftw!


WWW
« Reply #1 on: June 15, 2005, 09:42:54 pm »

that's odd...

what browser are you using?
Logged

buddha miner-area 51 garden builder
Centivelian
----------
*

Karma: 102
Offline Offline

Posts: 955


WWW
« Reply #2 on: June 16, 2005, 04:13:57 am »

that's odd...

what browser are you using?
Mozilla firefox.
My internet explore even though its newest version is buggy I think it has to do with my isp. I use cable. I have tried reinstalling uninstalling, other things still buggy.
The only browser I have that works deccent is mozilla and netscape. And for some reason firefox mozilla only wants to work with TWC, and I don't know how to change it.
My friend has the oppisite problem with browsers who uses msn and dsl. Netscape won't work work right. 
« Last Edit: June 16, 2005, 04:16:02 am by jdr » Logged
Matt Siegman
über programmer
Apprentice
----------
********

Karma: 12
Offline Offline

Posts: 5024


C++ ftw!


WWW
« Reply #3 on: June 16, 2005, 06:49:36 am »

are you talking about that little textbox?
Logged

buddha miner-area 51 garden builder
Centivelian
----------
*

Karma: 102
Offline Offline

Posts: 955


WWW
« Reply #4 on: June 16, 2005, 09:21:41 am »

are you talking about that little textbox?
yeah after you make bid it comes up and says you have successfull or unsuccesful bid on (number and name of item) ( amount)
Logged
buddha miner-area 51 garden builder
Centivelian
----------
*

Karma: 102
Offline Offline

Posts: 955


WWW
« Reply #5 on: June 16, 2005, 06:01:53 pm »

Whatever the problem was it has corrected it self or perhaps it was fixed either way Thanks.
I will let you know if it happens again.
Logged
Matt Siegman
über programmer
Apprentice
----------
********

Karma: 12
Offline Offline

Posts: 5024


C++ ftw!


WWW
« Reply #6 on: June 16, 2005, 11:52:42 pm »

it wouldn't affect your bid anyway, it's mainly a display gimmick Wink
Logged

buddha miner-area 51 garden builder
Centivelian
----------
*

Karma: 102
Offline Offline

Posts: 955


WWW
« Reply #7 on: June 17, 2005, 09:21:37 am »

it wouldn't affect your bid anyway, it's mainly a display gimmick Wink
I couldn't bid on item so I lost item because of the glitch. It temporarily acted up today but then it corrected itself.
It seems to dislike certain objects sometimes LOL.
Logged
Pages: [1] Print 
Toadwater  |  Toad Server Cage  |  General Support  |  Topic: bug report-auction freeze
Jump to:  


Login with username, password and session length

The Toadwater Forums and Game are Copyright © 2014 The TW Development Group
Powered by SMF 1.1.1 | SMF © 2006, Simple Machines LLC